Vælg dit land eller din region.

Close
Log ind Tilmeld E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

APEC: SiC power og forbedrede cloud-baserede elværktøjer

Søgefunktionerne er blevet forbedret, og der er en karrusel-stil menu, der gør det muligt at vælge kompatible enheder og bestyrelser, sagde firmaet: "Ingeniører kan indsnævre levedygtige komponenter og systemløsninger og være sikre på systemets ydeevne, før de forpligter sig til sourcing hardware og færdiggøre deres designs. "

Demonstrationer hos APEC omfatter en siliciumcarbid (SiC) 11kW 100kHz trefas fuld bro PFC (power factor corrector) demonstrator bygget rundt På NVHL080N120SC1 SiC MOSFET (1,200V,> 30A, ~ 80mΩ, TO247) og NCP51705 portdriveren - som indeholder en ladningspumpe for at skabe en negativ bias for at inkludere SiC MOSFET-afbrydelse.

OnSemi-eFusePå Semi eFuse

På skærmen vil der også være en eFuse, 'smart passive sensorer' til industriel automation, en USB-PD-strømforsyning med høj densitet, et aktiv-klem-fly-kredsløb og motorkraftmoduler.

For at fremme Strata vil et papir, der ambitiøst kaldes 'Tilfredsstille den trykte designerens ønskeliste med alle de rigtige værktøjer i en enkelt værktøjskasse', blive præsenteret (19. marts kl. 13.30 Rum 303AB).

En anden præsentation er: 'Performance, pålidelighed og udbytte overvejelser i state-of-the-art SiC diode og mosfet teknologier under ramp-up' (onsdag den 20. marts klokken 14, check placering)