Vælg dit land eller din region.

Close
Log ind Tilmeld E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Dengrove tilføjer rumbesparende DC / DC-omformere fra Recom

De er designet til applikationer, der kræver høj effektdensitet og høj effektivitet og har effektværdier fra 3.3W til 30W.

De overholder industristandard DOSA-fodaftryk (12,19 x 12,19 mm) og er tilgængelige med nominel udgangsstrøm på 1,0 A, 2,0 A, 3,0 A eller 6,0 A. Ved anvendelse af en kontrol IC og multi-lags bord design hævdes at resultere i klasseledende strømtæthed på op til 800W / in3 samt tillade brug i rumbegrænsede applikationer.

Maksimal effektivitet er mellem 97-99%, til drift ved fuld belastning i omgivelsestemperaturer op til 107 ° C uden tvungen luftkøling. Omformerne pakkes i en metalbeholder med integreret grundplan for effektiv sekssidet afskærmning for minimal støjemission, siger distributøren. De er også EN 55032-kompatible.

Andre egenskaber er fleksible styrings- og trimmeringsmuligheder, stifter til power-god, on-off kontrol og sekventering med programmerbar udgangstiden for at forenkle strømforsyningsomformere samtidigt eller i en foruddefineret rækkefølge. Den nominelle udgangsspænding på 3.3V eller 5.0V kan trimmes op eller ned ved hjælp af en enkelt ekstern modstand. Der er også programmerbar softstart-kontrol.

Distributøren lager også Recom evalueringskort til RPM serien til test, udvikling og prototyping.

DC-DC-omformerne er nu tilgængelige som overflademonteringsmoduler med LGA-kontakter.