Vælg dit land eller din region.

Close
Log ind Tilmeld E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Mems trykføler skinner sæbe og shampoo til wearables

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensor

Hedder LPS33W, den IPx8-klassificerede enhed er beskyttet af en intern viskøs pottegel og hævder at modstå: "saltvand, klor, brom, vaskemidler som håndsæbe og shampoo, e-væsker og lette industrielle kemikalier såsom n-pentan," sagde ST.

Pakken er cylindrisk (3,3 mm diameter x 2,9 mm) og formet for at lette brugen af ​​O-ringe, når der er brug for en lukket kabinet, og låget er korrosionsbestandigt.

Ifølge firmaet er gelen en proprietær formel, og dens egenskaber, sammen med den indbyggede signal-condition asic, opnår 0.008hPa RMS trykstøj.


"Modtagelighed for at genudløb loddestress under montage er også ekstremt lav, drivende mindre end ± 2hPa og genoprette normal nøjagtighed i 72 timer," sagde ST. "Temperaturkompensation bevarer nøjagtigheden inden for ± 3hPa over driftsområdet fra 0 ° C til 65 ° C."

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensorGel sammensætning er en smule er et mysterium, med kun mekaniske egenskaber i datablad (Tabel 9)

Fabriks trimningsværdier opbevares i en ikke-flygtig struktur, og downloades til registre ved indkobling til normal drift. Ingen yderligere kalibrering er påkrævet.

Forbruget er 15μA i 'højtydende', 3μA i lavt strømtilstand og 1μA ved nedlukning.

En 128-bit FIFO lagrer op til 40 slots 32bit tryk- og temperaturdata, hvilket reducerer frekvensen af ​​værts MCU-interaktioner, så værten kan sove mere og spare strøm.

Forsyningen er 1,7 til 3,6 V, og jeg2C og SPI digitale grænseflader er indbygget, som et lavpasfilter.

Masseproduktionen er startet.