Vælg dit land eller din region.

Close
Log ind Tilmeld E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Power Stamp Alliance nedskæringer har brug for vært CPU til at overvåge PSU'er, og tilføjer et reference design

PowerStapAlliance-Controller-Stamp-envelope

Alliancen (Artesyn Embedded Technologies, Bel Power Solutions, Flex og STMicroelectronics) har skabt en fælles specifikation for flere typer 48Vdc-dc konverter moduler - kaldet 'power stamps' (specifikationer her) og primært rettet mod it-udstyr og store databehandlingsanlæg med 48V rack-niveau strømfordeling, f.eks. lokalt strømforsyning af FPGA'er og asics.

Power-Stamp-Alliance-controllerDet nye modul, 'controller stempel'Vil blive brugt med' satellitfrimærker ', defineret tidligere. Det er meningen at give alle brugergrænseflader, styrings- og forsyningsspændingskrav på op til seks satellitter, "der gør det muligt at konvertere strømforsyningen uden krav på værtsansøgningen," sagde organisationen. "Det er ideelt til servere, lagrings- og computersystemer, hvor pladsen nær processoren er begrænset. Værtssystemet behøver kun at levere 48V-kilestangen til controlleren og satellitfrimærkerne, idet behovet for primære og sekundære biaspændinger fjernes. "

PowerStapAlliance-Ice-Lake-VR13-boardSamtidig annoncerede Alliancen et referencedesignkort til processorer baseret på Intels næste generations 10 nm CPU-mikroarkitektur - kodenavnet Ice Lake.


Andre referencekort er tilgængelige for Intels VR13 (Skylake) processor, og til ASICS og FPGA'er.

Der er også en grafisk brugergrænseflade (GUI), som udviklere kan bruge med produkter fra ethvert medlemsfirma og et nyt referencekort til high-current ASIC og / eller FPGA chipsets.

Medlemmer af Power Stamp Alliance er enige om et standardproduktfodaftryk og funktioner, der leveres inden for, mens de konkurrerer uafhængigt gennem differentiering i topologi, kredsløb og ydeevne.