Vælg dit land eller din region.

Close
Log ind Tilmeld E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Strømforsyningen accelererer fabrikstransportsystemer

Strømforsyningen, ved Powerbox, er anbragt i en IP54 sag og måler 250mm x 160mm x 55mm. Det omfatter en mikrocontroller til at justere beskyttelsesadfærd og accepterer indgangsspændinger fra 323V AC til 560V AC trefaset. Det er designet til at opfylde sikkerhedsspecifikationerne 60950-1 og 62368-1 EMC er i overensstemmelse med EN61000-6-3 og EN61000-6-2.

Forsyningen er designet til brug i fabriksautomatisering og automatiserede pakke hubs til med conveyers, sorteringsbrydere og andet udstyr til e-handel.

Den er designet til at fungere i barske omgivelser og er mekanisk omkonfigurerbar for at passe til forskellige formfaktorer eller direkte integration i DC-motorer. Den indeholder en mikrocontroller, peak power, strømbegrænsende og beskyttelsesfunktioner. Der er også blød start, overstrøm, overspænding og temperaturbeskyttelse. Den bruger en aktiv strømfaktorkorrektion (PFC) med en høj effektivitet, kompakt LLC topologi.


250W-strømforsyningen adresserer 24V DC-motorer og kan levere 480W højspænding i et sekund, opretholde højkapacitiv belastning og styre energigenvinding, når en DC-motor decelererer eller stopper, siger virksomheden. Denne funktion kan øge udstyrets forventede levetid samt spare energi. For højere effekt eller redundans kan den paralleliseres. Driftstemperaturområdet er -25 ° C til + 70 ° C.

Andre udgangsspændinger er til rådighed på forespørgsel til strømforsyning 36V, 48V DC-motorer, samt tilpassede spændinger.

Der er en LED indikator for strømforsyningens status, et DC-OK signal og fjernindstilling for integration inden for transportoperationsstyringssystemet.