Vælg dit land eller din region.

Close
Log ind Tilmeld E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Kvalitet

Vi undersøger leverandørkreditkvalificering grundigt, for at kontrollere kvaliteten siden begyndelsen. Vi har vores eget QC team, kan overvåge og kontrollere kvaliteten under hele processen, herunder levering, opbevaring og levering. Alle dele inden forsendelse vil blive bestået vores QC afdeling, vi tilbyder 1 års garanti for alle dele, vi tilbød.

Vores test omfatter:

Visuel inspektion

Anvendelse af stereoskopisk mikroskop, udseendet af komponenter til 360 ° all-round observation. Observationsstatusens fokus omfatter produktemballage; chip type, dato, batch; trykning og emballage tilstand; pin arrangement, coplanar med plating af sagen og så videre.
Visuel inspektion kan hurtigt forstå kravet om at opfylde de eksterne krav fra de originale mærkeproducenter, anti-statiske og fugtstandarder, og om de anvendes eller istandsættes.

Funktioner Testing

Alle funktioner og parametre, der er testet, kaldet fuldfunktionstest, i henhold til de originale specifikationer, applikationsnotater eller applikationswebstedet, indeholder de fulde funktionaliteter af de testede enheder, herunder testparametre, men omfatter ikke AC-parameterfunktionen analyse og verifikation del af non-bulk test grænserne for parametre.

Røntgenbillede

Røntgenundersøgelse, komponenternes tværsnit i 360 ° all-round observation, for at bestemme komponenternes interne struktur under test- og pakkeforbindelsesstatus, kan du se et stort antal prøver under test er de samme eller en blanding (Mixed-Up) opstår problemerne; derudover har de med specifikationerne (databladet) hinanden end at forstå korrektheden af ​​prøven under test. Forbindelsesstatus for testpakken, for at lære om chip og pakkeforbindelse mellem stifter er normal, for at udelukke nøglen og den åbne ledning kortslutning.

Loddemålingstestning

Dette er ikke en falsk detekteringsmetode, da oxidation forekommer naturligt; Det er imidlertid et væsentligt problem for funktionalitet og er især udbredt i varme, fugtige klimaer som Sydøstasien og de sydlige stater i Nordamerika. Fællesstandarden J-STD-002 definerer testmetoderne og accepterer / afviser kriterier for thru-hole, overflademontering og BGA-enheder. For ikke-BGA overflademonteringsanordninger er dip-and-look anvendt, og den "keramiske pladetest" for BGA-enheder er for nylig blevet indarbejdet i vores pakke af tjenester. Enheder, der leveres i uhensigtsmæssig emballage, acceptabel emballage, men er over et år gammel, eller displayforurening på stifterne, anbefales til lodningstestning.

Decapsulation for Die Verification

En destruktiv test, der fjerner komponentets isoleringsmateriale for at afsløre dysen. Dysen analyseres derefter for markeringer og arkitektur for at bestemme sporbarhed og ægthed af enheden. Forstørrelse magt på op til 1.000x er nødvendig for at identificere dø markeringer og overflade anomalier.