Vælg dit land eller din region.

Close
Log ind Tilmeld E-mail:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

ON tilføjer til SiC MOSFETs

ON Semiconductor har introduceret to SiC MOSFET'er rettet mod EV, sol og UPS applikationer.

NTHL080N120SC1 og AEC-Q101 bilklasse NVHL080N120SC1 er komplementeret af  SiC dioder og SiC drivere, enhedsimuleringsværktøjer, SPICE-modeller og applikationsoplysninger.

ON's 1200 volt (V), 80 milliohm (mΩ), SiC MOSFET'er hakker en lav lækstrøm, en hurtig egendiode med lavt omvendt genopladningsniveau, hvilket giver en kraftig reduktion af effektforlængelsen og understøtter højere frekvensdrift og større strømtæthed og lavt Eon og EOF / hurtig tænd og sluk kombineret med lav spænding for at reducere de samlede strømforløb og dermed kølekrav.


Lav enhedskapacitans understøtter evnen til at skifte ved meget høje frekvenser, hvilket reducerer besværlige EMI-problemer; I mellemtiden forbedrer høj bølge, lavine kapacitet og robusthed mod kortslutninger den overordnede robusthed, giver bedre pålidelighed og længere levetid.

En yderligere fordel vedSiC MOSFET-enhederne er en opsigelsesstruktur, som øger pålideligheden og robustheden og forbedrer driftsstabiliteten.

NVHL080N120SC1 er designet til at modstå høje overspændingsstrømme og tilbyder høj lavine kapacitet og robusthed mod kortslutninger.

AEC-Q101-kvalifikationen for MOSFET plus andre SiC-enheder, der tilbydes, sikrer, at de kan udnyttes fuldt ud i det stigende antal applikationer inden for køretøjer, der opstår som følge af øget elektronisk indhold og elektrificering af motorkøretøjer.

En maksimal driftstemperatur på 175 ° C forbedrer anvendelsesegnetheden i bildesign samt andre målapplikationer, hvor højdensitets- og rumbegrænsninger skubber op til typiske omgivelsestemperaturer.