Vælg dit land eller din region.

Close
Log ind Tilmeld E-mail:
0 Item(s)

Sponsoreret indhold: SIGLENT SVA1015X Spectrum Analyzer

SIGLENT SVA1015X spektrumanalysatoren er et meget kraftfuldt og fleksibelt værktøj til forskellige målinger inden for frekvensområdet fra 9 kHz til 1,5 GHz. Store grundlæggende specifikationer er grundlaget for alle inkluderede og tilgængelige funktioner og funktioner. Den meget lave DANL (vist gennemsnitligt støjniveau) på -156dBm og det brede udvalg af RBW-filtre (1Hz - 1MHz) gør det muligt for brugeren at se meget små og smalle signaler. Sporingsgeneratoren er inkluderet som standard og gør det muligt for brugeren at udføre måling af måling af scalar indføringstab på kabler, filtre og andre komponenter. Hidtil er alt, som man kan forvente af en god basisspektrumanalysator, på plads. Men der er meget mere muligt med SVA1015X.

En i mellemtiden meget almindeligt krav er evnen til at gennemføre EMI debugging eller præ-compliance målinger. Dagens højhastighedsdata-design, IoT-enheder og Switched Mode Power supplies ejer i sig selv mange kilder til EMI-problemer. Derfor er EMI-overensstemmelsesmålinger og debugging i alle faser under designet uundværlige. Siglent tilbyder en valgfri løsning til SVA1015X, der kan købes og installeres til enhver tid. Denne mulighed udvider sæt RBW filtre med særlige EMI-filtre og også Quasi-Peak detektoren. Tilføjelse af et sæt nærfeltprober (SRF5030 (T)) fuldender indlæsningsniveaufejlprogrammet. I kombination med et LISN er det et godt opsætningsværktøj for gennemførte EMI-overensstemmelsesmålinger.

En meget mere specialiseret funktion er Vector Network Analysis. Denne mulighed kan også tilføjes på et senere tidspunkt og gøre det muligt for brugeren at udføre S11 og S21 målinger. Målingerne kan vises i forskellige formater som X-Y (dB / phase-over-frekvens), polar eller Smith-diagrammer. Typiske opgaver for eksempel gruppforsinkelsesmålinger af filtre eller forstærkerindgang / udgangstrin eller antenne matching kan løses nemt. Ærligt talt må nøjagtigheden af ​​resultaterne ikke sammenlignes med en fuld, stand-alone VNA, men alligevel er udførelsen af ​​denne mulighed meget solid.

Hvis 1.5GHz ikke er i stand til din applikation, og du har brug for højere frekvenser, skal du kigge på Siglents SSA3000X-serie. Det giver lignende ydeevne og muligheder. Men det udelukker VNA-indstillingen. Hvis du har brug for en løsning til VNA målinger over 1.5GHz pas på www.siglenteu.com der er noget på vej.

For alle, der undrer sig, hvem er Siglent og hvad de laver? Siglent Technologies begyndte at udvikle digitale oscilloskoper i 2002. Efter 15 års forskning og udvikling omfatter produktporteføljen digitale oscilloskoper med båndbredde, der når fra 50 MHz og nu op til 1 GHz, håndholdte oscilloskoper med eller uden isolerede indgangskanaler, funktion / vilkårlig bølgeform generatorer også i en bred vifte af båndbredde (10 MHz til 500 MHz), DC-strømforsyninger til laboratoriet, digitale multimeter med 4,5 til 6,5digits, spektrumanalysatorer og RF-signalgeneratorer med en maksimal båndbredde på 3,2 GHz og andre generelle testinstrumenter . Siglent udvider løbende sit sortiment af produkter. Planen for 2019 er at frigive mere end 3 nye produkter og udvide den nuværende portefølje på den ene side med højere ydelsesinstrumenter og på den anden side en helt ny produktgruppe.

Siglent har over tid vokset sig til en global leder inden for elektronisk test- og måleudstyr. Dens produkter kombinerer innovative funktioner og funktionalitet med et stærkt engagement i kvalitet og ydeevne.

Siglent har i øjeblikket tre hovedkontorer over hele kloden. For det første hovedkvarteret i Shenzhen, Kina. Alle udviklinger og produktioner er færdige der. Der er over 300 ansatte. Mere end 100 ingeniører, der arbejder i flere afdelinger, herunder hardware, software, industrielt design, test og det avancerede udstyrs miljølaboratorium samt et højt kvalificeret ledelsesteam og andre tekniske fagfolk

Datterselskaberne i Amerika og Europa blev grundlagt i 2014. Det amerikanske kontor er beliggende i Solon, Cleveland / OH og siden kontorets åbning er det vokset kontinuerligt til nu 6 personer. De arbejder på lokalt salg, service og support. Det europæiske kontor er beliggende i Hamborg / Tyskland og blev styret fjernt fra Kina. Siden oktober 2018 begyndte Siglent at ansætte lokalt ansatte. I mellemtiden er der tre medarbejdere, der tager sig af Service & Support, Sales and Marketing. Hovedmålet er at levere service af høj kvalitet til kunder og salgspartnere og løbende forbedre og optimere ydeevnen. Alle reparationer og senere også fabrikskalibrering sker lokalt i centrum af Europa.

Hele det europæiske salg er udført af autoriserede distributører. Fordelen for kunden er, at den næste Siglent-salgspartner typisk ikke er langt væk, og alt forsalg og masser af eftersalgsaktiviteter kan udføres på lokalsproget. For at finde din Siglent forhandler kan du henvise til vores hjemmeside www.siglenteu.com -> Sådan køber du.

Kontaktoplysninger

SIGLENT TECHNOLOGIES GERMANY GmbH
Liebigstr. 2-20
22113 Hamburg / Tyskland
Tlf .: +49 (0) -819-95946
& # X49; nf & # x6f; -e & # x75; @ s & # x69; & # x67; l & # x65; & # x6e; t & # x63;. About